No Baobabia tietenkin!
Ai mitä? Baobab a.k.a Apinanleipäpuu. Rakkaalla puulla on monta nimeä, meinaan siitä käytetään myös nimityksiä Ylösalaisin puu, sekä Elämän puu. Ylösalaisin puu siksi, koska tarina kertoo, että Jumala oli aikoinaan suuttunut puun ylimielisyydestä ja kääntänyt sen kostoksi ylösalaisin.
Elämän puu siksi, koska puu voi elää ikivanhaksi, vanhin Apinanleipäpuu on arviolta 6000 vuotta vanha.
Ai miksi sitä syödään? No siksi, koska se sisältää kaikkea mitä katu-uskottavan superfoodin pitääkin sisältää, kuten rautaa, magnesiumia, kalsiumia, kaliumia, antioksidantteja, sinkkiä, kuituja c-vitamiinia... lista on pitkä kuin nälkävuosi.
Asiasta kertoi meille valtakunnan ykköslehti Helsingin sanomat.Linkki
Kuva varastettu täältä |
Tämä kuva varastettu puolestaan täältä |
Ole siis edelläkävijä ja sekoita Baobabia kaurapuuroosi. Niin minäkin tekisin, jos minulla olisi pussillinen Baobabia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti