lauantai 3. tammikuuta 2015

Marina lauantai - Päivä #6

Jos eilen oli vaikea päivä, on tänään mieliteot potenssiin kymmenen eilisestä! Siis miksi, oi miksi pitää olla mielitekoja. Tokihan tämä on rangaistus kaikista niistä syödyistä suklaapatukoista, mutta silti, voi vittu sentään. Oli pakko tulla tänne kirjoittelemaan, etten kipittäisi päätä pahkaa lähikauppaan ostoksille. Enkä kyllä varmasti pysähtyisi HeVi-osastolle.

Ajattelin, että voisin vaikka fiilistellä niitä asioita mitä pienempi olemus tuo tullessaan.

1. Voisin käyttää legginssejä - Uskokaa tai älkää, tämä on yksi suurimpia haaveitani. Saattaa kuulostaa naurettavalta, mutta tätä odotan ehkä eniten.

2. Voisin juosta vaivattomasti - Joo o, voihan lihavakin juosta, mutta se on oikeasti äärettömän epämukavaa. Enkä puhu ainoastaan riittämättömästä kunnosta, vaan tarkoitan sitä läskin lätinää ja hyllyntää.

3. Voisin tehdä kuperkeikkoja - Lapseni oppi juuri tekemään kuperkeikan. Voi kuinka tahtoisinkaan tehdä niitä hänen kanssaan.

4. Voisin käydä salilla - Kyllä, minä kuulun näihin heikon itsetunnon ihmisiin, etten oikeasti kehtaa käydä salilla näin paksuna. Jotenkin se ajatus mennä salille räpistelemään kuin kala kuivalla maalla saa minut voimaan pahoin.

5. Ei tarvitsi miettiä painorajoja - Vituttaa miettiä "Mikäs se jumppapallon painoraja taas olikaan?" tai "Voinko istua tuolle tuolille vai hajoaako se?"

6. Arvostaisin itseäni - Inhoan itsessäni tätä piirrettä, että luokittelen itseni ihmissaastaksi, koska olen lihava. Enhän minä muitakaan lihavia väheksy tai inhoa, ainoastaan itseäni. Voisin myös joskus rentoutua ja olla kokoajan ajattelematta mitä muut ovat minusta mieltä (ihan kuin olisin joku maailman napa, että muita ihmisiä kiinnostaa ajatella minua).

Tällaista marinaa tänään, huomenna lupaan olla hyvällä tuulella ja kirjoittaa jotain mukavaa.

Huomiseen!

Tämä kuva saa aina hymyilemäänEi kommentteja:

Lähetä kommentti