tiistai 6. tammikuuta 2015

Aamu alkaa P:llä

Ja ei, en tarkoita aamupaskaa, vaan yllätys, yllätys, aamupuuroa.

Tykkään kovasti puuropostauksista, sillä niin hyvää kuin puuro onkin, alkaa se aina samalla setillä nautittu aamiainen jossain vaiheessa jäämään kitalakeen kiinni, joten on hyvä saada uusia vinkkejä puuron kyytipojaksi.

Silloin kun vielä pidin Juttaa lihavien vapahtajana, puuroon kuului raejuusto ja mehukeitto. Oikein hyvää, paitsi se mehukeitto alkoi jossain vaiheessa tökkimään, enkä vieläkään voi kuvitella laittavani sitä lautaselleni. Raejuusto on jäänyt pysyvästi puuron kaveriksi. Jossain vaiheessa olin kova tyttö lukemaan Pakkotoisto.com:ia, koska varmaan kuvittelin muuttuvani fitnesstipuksi, jos vain lukisin tarpeeksi bodausjuttuja. En muuttunut.
 Jotain hyvää sivustolta kuitenkin jäi, nimittäin vinkki vatkata puuron sekaan yksi kananmuna keittämisen loppuvaiheessa. Aijai, kun onkin herkullista. Kananmuna tuo kivasti lisämakua ja kuohkeutta puuroon. Raejuusto, kaurapuuro, kananmuna setin kruunaa reipas voisilmä. Kyllä muuten pysyy nälkä pitkään loitolla.

Kuulostaa ällöltä, mutta suosittelen kokeilemaan!

Huomaa taustalla kurkkiva Hello Kitty


(Oli pakko laittaa kuva mustavalkoisena, sillä värikuva olisi saanut uskaliaimmatkin kokeilijat muuttamaan mieltään.)

Tänään on loppiainen, eli viimeistään tänään on aika laittaa konvehtirasian kansi kiinni.

Hyvää loppiaista!


4 kommenttia:

  1. Ihan pakko mainita oma ykkösherkku puuron osalta, eli puuron sekaan nakataan banaania siivuina, kiiviä palasina ja sitten vielä kourallinen cashew-pähkinöitä. En tiiä meneekö dieettieväästä, mutta on ihan sairaan hyvää. Mulla menee vaikka herkusta ja onhan se nyt aika terveellinen valinta kuitenkin. Viimeaikoina oon syöny puuron mustikoiden ja kookosöljyn kanssa, sekin on tosi hyvä kombo.

    VastaaPoista
  2. Sulla on kiva tyyli kirjoittaa. Itsellä myös alkanut alkuvuodesta kevennys ja kiva seurata muidenkin projekteja. Ehdottomasti luen jatkossakin sun blogia ja tsempit täältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan seuraamaan! Näin reilun viikon otannalla blogimaailma antaa paljon voimia jaksaa projektia. On ollut helpottavaa huomata, että ei paini tämän asian kanssa yksin. Itseasiassa, kerrankin laihduttaminen on ollut hauskaa! :)

      Poista