maanantai 13. huhtikuuta 2015

Jos sittenkin

En tiedä mikä minua oikein vaivaa, liekö ne alkavat kuukautiset, jotka saavat päähäni kummia ajatuksia. Aloin nimittäin pohtimaan, josko aloittaisin Superdieetin. Ai mistäkö tämä ajatus tuli päähäni, no en todellakaan tiedä. Olen aivan äimistynyt tästä mieliteostani, mutta jotenkin se nyt kutkuttaisi.

Kävin eilen illalla jopa Fitfarmin sivuilla vakoilemassa tarjontaa. 4.5 alkaisi seuraava. Olipa sinne tullut jotain uuttakin, nimittäin Superdieetti Simple, joka eroaa perinteisestä Superdieetistä liikunnan suhteen. Simple on käsittääkseni tarkoitettu sellaisille tyypeille, jotka eivät halua/pysty/kykene treenaamaan. Äääää... miksi, oi miksi se nyt alkoi kiinnostamaan! Toisaalta olisi kiva tutustua uuteen versioon, mutta toisaalta Superdieetti urani päättyi viime kerralla kiukutteluun. Siitä kyllä on jo melkein kaksi vuotta aikaa, joten on pieni mahdollisuus, että olisin hieman aikuistunut tässä ajassa.

Nyt Superdieetissä olisi kyllä ruokavalioissa kasvisvaihtoehtokin, joka olisi hyvinkin tervetullut tällä hetkellä, sillä kun lopetin lihansyönnin, joutuu ajoittain käyttämään paljonkin aivosoluja proteiinilähteiden pähkäilyyn. En olekkaan vielä lihasta luopumisesta tänne kirjoitellut, mutta lyhyesti: En ole vegaani, olen pescovegetaristi (hieno termi), eli syön jonkin verran maitotuotteita, kananmunia ja kalaa. Palaan tähän aiheeseen myöhempänä ajankohtana omassa postauksessaan.

Tässä olisi kolme viikkoa aikaa pohtia, että lähdenkö mukaan vai en. Onko kukaan lukijoista aloittamassa Superdieettiä? Jos minä aloitan, niin aloittaako joku muukin?(toim.huom. Tämä ei ole maksettu mainos)

7 kommenttia:

 1. Nyt sait mielenkiintoni heräämään Fitfarmin suuntaan.... Missä kohtaa sivustolla mainitaan, että Superdieetin voi tilata myös kasviruokavaihtoehtona?
  - Elliska -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fitfarmin Facebook-sivuilla 19. helmikuuta on mainos Superdieetti Simplestä, jossa mainitaan, että "myös lihaton ja maidoton". Kannattaa käydä kurkkaamassa!

   Poista
  2. https://www.facebook.com/137075596331251/photos/pcb.844965452208925/844964855542318/?type=1&theater ....linkki tietenkin helpottaa :D

   Poista
 2. Itse olen lähtökohtaisesti kaikkia dieettejä vastaan, ellei niille ryhtymiseen ole jokin äärimmäisen hyvä syy, kuten lähestyvä leikkaus tms. Jokainen tekee tietenkin miten parhaaksi kokee, ja toisille dieetti on hyvä startti siihen loppuelämän muutokseen - mutta omalla kohdallani tuskin toimisi.

  Jätin sulle haasteen blogiin, mikäli kysymyksiin vastaaminen innostaa. :) http://lihavalasikengissa.blogspot.fi/2015/04/liebster-award-11-kysymysta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkään en oikein innostu dieeteistä (varsinkaan tiukoista), mutta jostain tämä aivopieru nyt tuli :) Kiitos haasteesta, vastaan siihen mielelläni!

   Poista
 3. Sanon että kokeile. Jos se toimii, pääset kivasti projektin alkuun (jatkaminen terveellisellä linjalla on sen ajan murhe), jos ei toimi, niin olet ehkä kuitenkin oppinut jotain uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eihän siinä menettäisi kuin osallistumismaksun... hitsi kun tekisi kyllä mieli. Onneksi kerkeän vielä makustelemaan tätä, saisipa kyllä vähän uutta sisältöä blogiinkin :D

   Poista