maanantai 29. joulukuuta 2014

Päivä #1


Tänään on uuden elämäni ensimmäinen päivä. Olen haaveillut laihdutusblogista jo toista vuotta, enkä ole saanut vielä aikaiseksi kumpaakaan, en ole blogannut, enkä laihtunut. Nyt on korkea aika kääriä hihat ja ryhtyä toimiin.

Sananen minusta, Jii:stä. En ole ensimmäistä kertaa asialla, olen nimittäin laihduttanut ennenkin melkein 50kg, toistamiseen asialla siis. En koe, että itse painonpudotus olisi projektini vaikein osuus, vaan haasteet alkavat vasta laihtumisen jälkeen. Kuinka pitää painonnousu kurissa. Tätä varten tarvitsen tätä blogia, haluan kanavan jonne kirjoittaa kokemuksistani, tunteistani ja oppimastani, sillä onnistunut painonhallinta rakentuu kaikesta muusta kuin hikisistä aamulenkeistä ja voisilmättömästä kaurapuurosta. Haluan muuttaa eteenpäin löntystävän elämäni nautinnollisemmaksi kokemukseksi kuin mitä se nyt on. Tavoitteeksi olen asettanut itselleni saada sellaisen kropan, jonka kanssa on mahdollista harrastaa liikuntaa vaivattomasti. Voin meinaan kertoa, että 120kg elopainoa ei aja tätä asiaa.

En noudata mitään tiettyä ruokavaliota, sillä viime laihtumisesta opin, että tiukasti kontrolloitu ruokavalio oli yksi suurimmista syistä epäonnistumiseeni.
Kun tulin raskaaksi edellisen painonpudotuksen jälkeen, jouduin astumaan ulos tiukasta ruokavaliostani. Olin aivan hukassa siitä, mitä ja kuinka paljon voisin syödä, joten painoni nousi uskomatonta vauhtia raskausaikana.
Lapsen saamisen jälkeen olen karpannut, juttaillut, kituuttanut, kahvakuulaillut, ollut maidoton, viljaton, rasvaton, hiilariton, lihaton ja vaikka mitä muuta. Laihduttamisesta bloggaaminen on vielä kokeilematta.4 kommenttia:

 1. Tervetuloa laihduttamaan ja bloggamaan! Vertaistuki on korvaamatonta...! :)

  VastaaPoista
 2. Suunnattomasti tsemppiä koitokseen! Itsellänikin -15kg tavoitteena, joskin aloitetaan nyt ensin -7kg kesäkuun loppuun mennessä. Harmittaa, kun itsekin jo kertaalleen tuon saman määrän laihduttaneena ja pystyttyäni pitämään suunnilleen saavutetun painon parikin vuotta olen nyt antanut lipsua melkein koko 15 kiloa takaisin... No, uusi vuosi, uudet kujeet! Kivaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, eipä tule ainakaan tylsää kun näitä samoja kiloja pudotetaan uudestaan ja uudestaan. :)

   Poista